Hem » Postemballage » Tuber/Rör » Papprör Brun
Papprör Brun

Papprör Brun

Papptuber

När du vill skicka affischer, foldrar, ritningar m. m är papprör en praktisk lösning som sparar plats. Papptuber är även ett bra och tåligt skydd när du ska skicka till exempel affischer som du inte vill ska bli kantstötta eller vikta under frakten, eller om du vill förvara viktiga ritningar är det även ett smart sätt som ger ett långvarigt skydd.

Vi har ett stort sortiment i många olika storlekar för att du ska hitta just det du söker. Förutom papptuber har vi även ett brett utbud av annat emballage som kan hjälpa dig att skydda även andra föremål som du kan tänkas vilja skydda under frakt. För att du lätt ska hitta det som kommer att passa ditt ändamål bäst hjälper vi dig gärna att hitta rätt i vårt stora sortiment.

Vi kan även erbjuda dig som kund möjligheten att trycka ditt företags information eller skapa en visuell design som passar just din verksamhet på ditt papprör. Som en seriös verksamhet är det viktigt att du profilerar ditt företag då det ger ett professionellare intryck när du skickar något i papperstuber eller något annat av vårt emballage till dina kunder.

För att skydda viktiga papper är det viktigt att använda ett bra skydd. Våra papprör är den perfekta lösningen som är lätt och smidig att använda. Den ger ett bra och starkt skydd. Kantstötta och vikta affischer är inte bara tråkigt och oönskat av mottagaren men det kan även innebära en extra kostnad då en ny troligtvis måste skickas.

Kan förslutas med plastlock som köpes separat.
50 mm, 60 mm och 70 mm tuberna är 1,3 mm tjocka.
80 mm, 100 mm, 120 mm och 150 mm tuberna är 2,0 mm tjocka.
Locket tar en cm i varje ände av längden.
Emballage till affischer.

Totalt 27 poster
Sida 1 av 2
1 2