Hem » Postemballage » Kartongkuvert
Kartongkuvert

Kartongkuvert

Kartongkuvert - starkt skydd under leveransen

Våra vita kartongkuvert är ett tåligt, dubbelsidigt och platt kartongskydd som är enkelt att använda och ger ett starkt skydd under leveransen. Den har en enkel förslutning med en självhäftande klaff som lätt och smidigt försluter ditt kartongkuvert. Ett förslutet kartongkuvert öppnas sedan snabbt och lätt genom en säkerhetsperforerad rivremsa. Det är en smart lösning som kommer att skydda din leverans.

Varför ska man välja kartongkuvert

  • Tillverkade i vit kartong.
  • Perfekt för böcker, fotografier, datamedia, videokassetter mm, som behöver ett skyddande emballage.
  • Enkel och snabb förslutning med självhäftande täckremsa.
  • Enkel öppning med rivremsa.

 

Trycka företags information på våra kartongkuvert

Ett kartongkuvert har en ytvikt på endats 275g och den vita kartongen är i en halvmatt färg. Det är viktigt att välja ett bra emballage som skyddar då skador lätt kan uppstå under frakten och våra kartongkuvert klarar de påfrestningarna.

För att skapa ett mer personligt kartongkuvert kan du genom oss trycka exempelvis ditt företags information, logga eller budskap. Vi gör det själva i vårt eget tryckeri på Postemballage24.

Vi har allt du kan tänkas behöva av emballage i vårt breda utbud. Vi hjälper dig även gärna att hitta det rätta emballaget för just din verksamhet.

Våra vita kartongkuvert är ett tåligt, dubbelsidigt och platt kartongskydd som är enkelt att använda och ger ett starkt skydd under leveransen. Beställ enkelt kartongkuvert hos oss.