Hem » Postemballage » Pärmomslag
Pärmomslag

Pärmomslag

Pärmomslag

När du söker pärmomslag för att skicka pärmar skyddat i en smidig emballage lösning har vi det du söker. Våra pärmomslag skyddar extra bra då den har förlängda kanter för extra skydd under frakten och du kommer att kunna leverera pärmen skyddad utan att den blir kantstött. Den är lätt och smidig att använda när du ska vika ihop den och den försluts enkelt med en klisteremsa.

Förutom våra pärmomslag har vi även många andra emballage produkter och tillbehör som kan underelätta för just dig när du har behov av att skicka eller paketera något. Vi kan även erbjuda dig som kund att köpa varor med eget tryck när du handlar hos oss. Vi trycker bland annat kuvert och expanderpåsar. Det är ett bra sätt för företag att visa sin proffessionalism och det är även ett smart sätt att marknadsföra sitt företag

Vi hjälper dig gärna att hitta de produkterna som passar just dig. Vi vill att du lätt ska hitta de varorna i vårt sortiment som underlättar bäst för ditt syfte oavsett om du behöver pärmomslag eller någon annan av våra produkter.

Vi på Postemballage 24 erbjuder även dig som kund snabb leverans vilket underlättar när du behöver skicka dina varor snabbt.