Hem » Postemballage » Bubbelpåsar med tryck

Bubbelpåsar med tryck

Bubbelpåsar med tryck är det bästa sättet att frakta produkter och varor samtidigt som du marknadsför ditt företag på ett snyggt, effektivt och prisvärt sätt.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag!

Mail: goran@postemballage.se

Telefon: 036-33 36 700

Totalt 29 poster
Sida 1 av 2
1 2

Bubbelpåsar med tryck - Det perfekta valet

Vill du verkligen imponera på dina kunder med ett unikt och professionellt utseende? Då har vi den perfekta lösningen för dig - våra bubbelpåsar med tryck! Med vår toppmoderna specialmaskin kan vi ge dina bubbelpåsar en personlig touch genom att trycka din logotyp och budskap samt dina kunders adresser direkt på dem. Oavsett om du behöver små eller stora serier kan vi köra 1-4 färger. Bubbelpåsen är perfekt när den är så lätt, vilket gör att det blir billigare porto och frakt för dig samtidigt som den är väldigt skyddande för din produkter.

Varför bubbelpåsar med tryck?

Varför nöja dig med en vanlig och tråkig förpackning när du kan skapa ett minnesvärt intryck? Med våra tryckta bubbelpåsar med tryck blir varje utskick till dina kunder till en marknadsföringschans. Genom att lägga till din logotyp samt ditt unika budskap och dina kunders adresser får du inte bara ett professionellt utseende utan också ökad varumärkessynlighet. Varje gång dina kunder mottar en leverans från dig, kommer de att bli imponerade av den omsorg och uppmärksamhet du lägger på detaljerna. Du kan ju tex har unika tryck. farsdag, morsdag, student, osv.

Vi hjälper dig med hela förpackningsprocessen

Men vi stannar inte bara vid trycket - vi erbjuder även en komplett förpackningslösning. Vårt dedikerade team kan packa dina produkter i bubbelpåsarna åt dig, vilket sparar dig tid och arbete. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag och ge dina kunder den bästa upplevelsen.

Slösa inte mer tid! Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert och ta ditt företag till nästa nivå med våra bubbelpåsar med tryck. Ge dina produkter det förtjänade uppmärksamheten och gör varje leverans till ett tillfälle att imponera!