Hem » Postemballage » Bubbelpåsar/Luftbubbelpåsar
Bubbelpåsar/Luftbubbelpåsar

Bubbelpåsar/Luftbubbelpåsar

Luftbubbelpåsar/bubbelpåsar ger utmärkt skydd för känsliga komponenter och de små bubblorna skyddar föremål mot tryck och stötar och det invändiga siktet är vattenavvisande.

Totalt 29 poster
Sida 1 av 2
1 2

Luftbubbelpåsar som utmärkt skydd för känsliga komponenter

Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. Bubbelpåsen ger utmärkt skydd för känsliga komponenter och de små bubblorna skyddar föremål mot tryck och stötar och det invändiga siktet är vattenavvisande. Den är en enkel, säker och väldig effektiv lösning för e-handel och logistik.
Luftbubbelpåsen finns i väldigt många olika format och de skapar ett starkt och professionellt branding intryck med din logo tryckt på den. Den skyddar dina föremål under post/frakthantering, den har extremt låg vikt vilket gör att post/fraktkostnaden blir låg, plus att den är perfekt för att bygga ditt varumärke eftersom de är lätta att trycka på.

Varför man ska använda luftbubbelpåsar

  • Skapar ett starkt och professionellt brandingtryck med din logo
  • Skyddar dina föremål under post/frakthantering
  • Har extremt låg vikt vilket gör att post/fraktkostnaden blir låg
  • Finns i många olika format
  • Luftbubblorna skyddar föremål som inte får komma till skad
  • Härliga metallfärger och det mjuka materialet ger en signal om kvalitet och omsorg
  • Ett utbud av storlekar och färger för att passa alla butiks- eller utskickskoncept

Viktigt att tänka på när man väljer bubbelpåsar

Luftbubbelpåsar är ett bra sätt att skicka varor och försändelser vid internetförsäljning, postorderförsäljning samt när man behöver skicka varuprover. Luftbubbelpåsen försluter man enkelt med en täckremsa som man river bort och sedan viker igen. Den är tillverkat av vitt kraftpapper och fodrad med stötdämpande luftbubbelfolie.
När du står i valet och kvalet angående vilken typ av bubbelpåse du ska satsa på kan det hjälpa att fråga dig själv vad påsen ska användas till. Du hittar flera olika alternativ när det kommer till bubbelpåsar/luftbubbelpåsar hos oss.
Bubbelpåsar är förstahandsvalet för många företag som arbetar med postorder och e-handel. Bra reklamyta och enkel hantering är två huvudorsaker.

Flera färger av luftbubbelpåsar

De luftbubbelpåsarna som används mest är de med vitt papper. De finns också i brunt kraftpapper. Vissa storlekar av bubbelpåsen finns i helinfärgade som lagerprodukt

Söker du en lyxig sort?

Vad kan vara bättre än en bubbelpåse som skyddar sitt innehåll och samtidigt förhöjer dess värde? Metalliska bubbelpåsar visar hur ömtåligt och samtidigt åtråvärt innehållet är. De är så fina att mottagarna inte kan låta bli att återanvända dem.
För ömtåliga föremål av värde som cd-skivor, inbjudningar, broschyrer och diplom luftbubbelpåsarna som används mest är de med vitt papper, dock finns de också i brunt kraftpapper.
Vi har en specialmaskin för att förse bubbelpåsen med tryck och i vår maskin kan vi köra 1-4 färger på din luftbubbelpåse i både små och stora serier.
Sugen på att använda en luftbubbelpåse vid ditt nästa utskick till dina kunder? Vi kan köra logotype och dina kunders adresser direkt i vår maskin. Vi erbjuder självklart att packa i bubbelpåsarna också. Hör av dig till oss så fixar vi en offert.