Hem » Postemballage » Expanderpåsar
Expanderpåsar

Expanderpåsar

Expanderpåsar - den smarta kuvertlösningen

Expanderpåsar är den smarta kuvertlösningen som är smidig att använda både till att posta tunnare bruschyrer till tjockare papperbuntar. Sidorna expanderar beroende på innehållet och anpassar sig till innehållets tjocklek. Det är viktigt att välja ett bra emballage när man vill leverera viktiga papper då skador lätt uppstår under leveransen.

Expanderpåsar som bra skydd under leveransen

Expanderpåsar tillverkas i vitt eller brunt slitstarkt kraftpapper som ger innehållet ett bra skydd under leveransen. För enkel användning har den en förslutning med en täckremsa som du lätt stänger expanderpåsen med.

I vårt tryckeri kan du även ge din expanderpåse en unik design med företagetslogga, budskap eller annan information, bild eller mönster som du vill trycka. Vi trycker både små och stora upplagor!

Brett utbud av expanderpåsar

Vi har ett brett utbud med allt du kan behöva i emballageväg och mycket mer. Har du ett företag som levererar varor i olika storlekar eller om du har behov av annan emballage utöver expanderpåsar hjälper vi dig gärna att hitta det som passar just ditt ändamål bäst.

Expanderpåsar är den smarta kuvertlösningen som är smidig att använda både till att posta tunnare bruschyrer till tjockare papperbuntar. Sidorna expanderar beroende på innehållet och anpassarsig till innehållets tjocklek.