Hem » Kuvert

Kuvert

Kuvert när du skickar mycket brev

Skickar du mycket brev? Antingen privat eller på arbetsplatsen – det är smart på att förbeställa och köpa ett större antal kuvert på en gång och det gör att du inte behöver fundera på det i den närmsta framtiden och du är säker alltid att du har kuvert när brevet behöver skickas. Vi har ett stort utbud av kuvert för olika användningsområden. Titta igenom utbudet och köp de typer som du har högst åtgång på.

 

Smidig och enkelt att skicka kuvert

Kuvert är en smidig och enkelt emballage för dina försändelser. När det gäller kuvert så har vi en gedigen kunskap att hjälpa dig att hitta rätt.

Olika typer av kuvert

Till att börja med har vi det klassiska sverigekuvertet – ett vitt kuvert med grå insida. Du hittar också kuvert med täckremsa, bruna och vita fukthäftande kuvert och en rad andra typer. Vi vill hitta smarta lösningar för arbetsplatsen och kontor, men även lösningar som gör så litet fotavtryck som möjligt i miljön gör dit liv enklare och köp kuverten direkt på nätet hos oss.

De vanligaste kuverten delas in i tre olika förslutningsgrupper: 

Kuvet med fukthäftande klaff

Sådana kuvert som du fuklimmar med vatten. Dessa kuvert används i kuverteringsmaskiner, där maskinen våtlimmar kuvertet maskinellt.

Kuvet med självhäftande klaff

Dessa kuvert har två små strängar med limkulor, som pressas samman när man viker över klaffen och trycker ihop klaffen med kuvertet med lite hårt och bestämt tryck.
Detta kuvert är ett snabbt kuvert att försluta om du har flera kuvert att försluta per dag.

Självhäftande klaff med täckremsa

Dessa kuvert har en limsträng på klaffen som skyddas med en remsa som man drar bort innan du stänger klaffen, detta kuvert blir vanligare och vanligare eftersom det är smidigt att hantera

Samtliga kuvert skall förvaras i sina kartonger mörkt och gärna lite svalt för att få längre hållbarhet.

Totalt 251 poster
Sida 1 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Skickar du mycket brev? Kuvert är en smidig och enkelt emballage för dina försändelser. När det gäller kuvert så har vi en gedigen kunskap att hjälpa dig att hitta rätt. Vi har massa olika typer av kuvert och är du osäker kontakta oss.