Hem » Postemballage » Bokomslag » Multiwell Brun
Multiwell Brun

Multiwell Brun

Multiwell

Multiwell är den perfekta lösningen när du behöver skicka dokument, CD, video m. m och du vill känna dig trygg med att det du skickar kommer fram i bra skick. Den har flera olika smarta egenskaper som ger ett extra bra skydd, förstärkt dubbelvikt kantskydd och snabbförslutning som gör att det är enkelt och smidigt att försluta. Den har variabel höjd beroende på om det är en eller flera produkter som ska skickas. Din multiwell öppnas sedan enkelt med en perforering och den är även utrustad med säkerhetsförslutning.

Det är viktigt att välja ett emballage som klarar de påfrestningar som frakt kan innebära och med multiwell har du ett väldigt bra skydd som uppfyller de kraven.

Förutom multiwell har även ett brett utbud av många olika produkter av emballage. Vi har emballage från allt till de större leveranserna till de små.

Hos oss har du även möjlighet att trycka ett flertal av våra produkter om du önskar att trycka logga och även förädla emballaget efter din egen design.

Kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta det som passar just ditt ändamål bäst. Hos oss hittar du det rätta emballaget som kommer att göra att din leverans skickas skyddat under frakten.