Några varor från Packfix

Wellåda

Med våran wellåda får du en kartong som är lätt att använda och som har smarta funktioner som underlättar vid förslutning med sin snabb förslutning. Den har även en självlåsande botten och höjden på vår wellkartong kan justeras lätt och smidigt efter ditt behov.

En wellåda är det självklara valet för den som söker emballage av högkvalitet som skyddar och är enkel att använda med många smarta funktioner.

Vår wellkartong finns i flera olika storlekar och med sin justerbara höjd är det en svårslagen kombination.

Det är viktigt att investera i ett bra skydd när du ska frakta föremål då det kan innebära både extra kostnader och jobb med trasiga föremål vilket du slipper med bland annat vår wellåda.

Vi har allt du kan behöva när du behöver emballage. Vi har allt från mindre kartonger till stora flyttkartonger och mycket mer.

Vi kan emballage och vi vet vilka krav man ska kunna ställa på ett bra emballage, därför har vi ett sortiment av kvalitetsemballage som vi vet skyddar det som ska fraktas, bland annat vår wellkartong.

Kontakta gärna oss för mer information. Vi hjälper dig att hitta just det emballaget som kommer att underlätta just ditt ändamål.