Hem » Kartonger & lådor » Trycksakslåda Easypac
Trycksakslåda Easypac

Trycksakslåda Easypac

Easypac blankettkåda/Trycksakslåda

Den är en smart blankettlåda som ger en bra och praktisk förvaring. Det är även en perfekt lösning för de som till exempel behöver arkivera papper.

För att ge pappret ett extra skydd när det förvaras och för att de lätt och smidigt ska kunna staplas på varandra.

Förutom förvaring och arkivering lämpar sig  blankettlåda bra som emballage vid frakt. Med sin starka struktur av kartong ger den ett väldigt bra skydd. Det är alltid värt att lägga en extra tanke åt ett bra emballage, då det man skickar ofta lätt blir skadat under frakten.

Har man ett företag som ska skicka varor till kunder är det en bra investering att välja bra emballage, då det annars kan bli många returer och ersättningar av varor till dina kunder. Det är i längden onödigt kostsamt då det kan förebyggas med ett bra emballage bland annat blankettlåda.

Vi har även ett eget tryckeri för de företagen som vill profilera sig eller om det en särskild design som du vill trycka på våra emballage.

Kontakta oss gärna om du har frågor gällande i blankettlåda eller någon annan av våra produkter. Vi hjälper dig gärna att hitta det emballaget som passar just ditt ändamål.