Hem » Kartonger & lådor » Flyttlådor

Flyttlådor

Packlåda

Vi har ett brett utbud av packlådor i olika storlekar som underlättar när du ska flytta ditt bohag eller frakta större föremål.

När du ska frakta ägodelar eller varor är det viktigt att investera i ett bra emballage då det både kan bli väldigt kostsamt och ibland även svårt att ersätta det som skadats. Med en packlåda från oss är det du vill få fraktat skyddat under leveransen.

Våra lite större packlådor/flyttlådor är ett stort och starkt emballage i en kraftig kartong som du kan välja i en- eller tvålagerswell. Väljer du tvålagerswell klarar den de extra tunga sakerna och även de mest ömtåliga. Den har smarta bärhandtag på vardera sida för att du enkelt ska kunna bära den. Alla packlådor av modell flyttlåda har dubbelbottnar och dubbla gavlar.

En annan packlåda är vår wellåda som har smarta förslutnings funktioner som gör att den snabbt och enkelt går att försluta. Den har även en självlåsande botten. Med en smidig lösning som gör att den går att justera storlek på höjden är det en väldigt flexibel packlåda.

Det är bara ett exempel på några av våra packlådor ur vårt sortiment som innehåller allt du behöver vid behov av emballage.

Kontakta oss för mer information om vilket emballage som passar just ditt ändamål bäst. Vi har allt du behöver för att frakta säkert.

Produkter