Hem » Kuvert » Fönsterkuvert Självhäftande
Fönsterkuvert Självhäftande

Fönsterkuvert Självhäftande

Mailman fönsterkuvert med självhäftande klaft

Tillhör Sveriges mest sålda affärskuvert tillverkat av vitt obestruket kuvertoffset papper. Passar till det mesta, från fakturor och betalningspåminnelser till direktreklam och information i större upplagor. Mailman har ett heltäckande grått innertryck. Denna modell med självhäftande klaff som du enbart viker ner och trycker till för att försluta.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att välja rätt!

Mail: goran@postemballage.se

Telefon: 036-33 36 700

Totalt 38 poster
Sida 1 av 2
1 2

Fönsterkuvert - Din biljett till en professionell och effektiv kommunikation

Fönsterkuvert är affärsvärldens bästa vän. De är inte bara praktiska utan också en viktig del av den professionella kommunikationen. Med en snygg och effektiv design kan fönsterkuvert hjälpa dig att skapa ett starkt intryck hos dina kunder och samarbetspartners.

Vad är fönsterkuvert?

Fönsterkuvert är en speciell typ av kuvert med ett fönster på framsidan. Fönstret gör det möjligt att se adressen på brevet utan att öppna kuvertet. Detta gör det enklare och mer effektivt att skicka affärsbrev och fakturor.

Varför välja fönsterkuvert?

Fönsterkuvert är en av de mest populära kuverttyperna på marknaden. Det beror på att de har flera fördelar. För det första är de praktiska eftersom de sparar tid och pengar. Du behöver inte skriva adressen för hand utan kan skriva ut den på brevpapperet istället. För det andra ser de professionella ut och hjälper till att skapa ett seriöst intryck av ditt företag. För det tredje är de tillverkade av högkvalitativt papper som garanterar att brevet kommer fram i perfekt skick.

Vilka typer av fönsterkuvert finns det?

Det finns flera olika typer av fönsterkuvert att välja mellan. De vanligaste storlekarna är S65, C5 och C4. S65kuvert är mindre och används oftast för mindre dokument, medan C5 och C4-kuvert är större och passar bättre för större dokument och fakturor. Du kan också välja mellan olika fönsterplaceringar, som höger, vänster.

Hur väljer man rätt fönsterkuvert?

När du väljer fönsterkuvert är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika behov och preferenser. Det finns olika storlekar och typer att välja mellan, och valet beror på vilken typ av dokument eller brev som ska skickas. Standardstorlekar för fönsterkuvert inkluderar DL (110 x 220 mm) och C5 (162 x 229 mm). DL-kuvert är vanligtvis lämpliga för mindre dokument och fakturor, medan C5-kuvert kan rymma A4-dokument genom att vikas.

Hur kan du anpassa dina fönsterkuvert?

Du kan anpassa dina fönsterkuvert på olika sätt för att få dem att passa ditt företags behov. Du kan lägga till ditt företags logotyp och slogan för att göra dem mer personliga. Du kan också välja olika färger och papperskvaliteter för att göra dem mer attraktiva och iögonfallande.

Hur kan fönsterkuvert hjälpa ditt företag?

Fönsterkuvert kan hjälpa ditt företag på flera sätt. För det första gör de det enklare och mer effektivt att skicka affärsbrev och fakturor. För det andra ser de professionella ut och hjälper till att skapa ett seriöst intryck av ditt företag. För det tredje kan de anpassas för att passa ditt företags behov och stil.

Vilka andra användningsområden finns det för fönsterkuvert?

Fönsterkuvert kan också användas för andra ändamål än att skicka affärsbrev och fakturor. Till exempel kan de användas för att skicka utbetalningar, utskick av medlemskort eller biljetter. De kan också användas för att skicka kataloger eller annan information som kräver en visning av adressen.

Tips för att skapa ett effektivt fönsterkuvert

För att skapa ett effektivt fönsterkuvert är det viktigt att tänka på designen. Välj en professionell och enkel design som speglar ditt företags stil och varumärke. Lägg till din företagslogotyp och slogan för att göra kuvertet mer personligt och minnesvärt. Se också till att adressen är tydligt synlig genom fönstret.

Vanliga frågor om fönsterkuvert

Vad är skillnaden mellan S65 och C5-kuvert?

S65-kuvert är mindre och används oftast för mindre dokument, medan C5-kuvert är större och passar bättre för större dokument och fakturor.

Kan jag beställa fönsterkuvert med tryck

Ja, du kan anpassa dina fönsterkuvert genom att lägga till din företagslogotyp, slogan eller andra personliga element.

Finns det olika typer av fönsterplaceringar?

Ja, du kan välja mellan olika fönsterplaceringar som höger, vänster.