Hem » Butiksemballage » Bärkasse Spring
Bärkasse Spring

Bärkasse Spring

Bärkasse, papperskasse i starka färger tillverkad av vit kraft. Tvistade handtag i samma färg som påsen. Pris per fp.Totalt 69 poster
Sida 1 av 3
1 2 3

Vad är en bärkasse/papperskasse?

Bärkasse är en behållare med handtag avsedd för att transportera olika föremål. Det kan vara en påse med handtag som användas vid inköp men det kan också vara gjort av kraftigt papper, plast eller tyg.

Bärkasse, papperskasse genom tiderna

En bärkasse av kraftigt papper kallas ofta papperskasse. Industriell tillverkning av papperspåsar inleddes i USA 1852. Pappersmaterialet i en bärkasse eller papperskasse är kraftpapper, ett emballagematerial som även används till papperssäckar och som introducerades i Sverige 1885.

År 2012 använde svenska folket nästan en miljard plastkassar om året. I Sverige infördes 2020 skatt på bärkassar av plast som i sin tur resulterade i högre konsumentpriser på bärkassarna av plast. Ett politiskt beslut vars syfte var att konsumtionen ska minska till 40 plastkassar per person. Därför blev papperskasse, som en utmärkt alternativ, väldigt populär och kommer att bli ännu mer populär som en bra produkt ur miljöperspektiv.

Bärkasse - perfekt reklambärare

Bärkasse, i dagligt tal ofta benämnt papperskasse, är en behållare av papper med handtag avsedd för transporter. Ganska enkelt och genialt. Det kan exempelvis röra sig om en påse med handtag som nyttjas vid inköp och kan vara av kraftigt papper i olika storlekar beroende på vad man behöver bära.

Bärkasse är en perfekt reklambärare för alla att synas med sin logotype eller budskap på som många gånger går att ta betalt för.

Papperskasse i olika färger

Pappersbärkasse i starka färger tillverkad av vit kraft. Tvistade handtag i samma färg som påsen. Format anger B x D x H. Pris per fp.

Papperskasse finns i olika modeller, de vanligaste är med tvinnade handtag och platta handtag. De vi säljer mest av är med tvinnade handtag. Papperskassar med platta handtag klarar lite mer tyngd än påsar med tvinnade handtag, men många tycker tvinnade handtag är skönare att hålla i.

Är du nyfiken på vad en papperskasse MED TRYCK kan ha för fördelar? Klicka på länken eller ring oss!