C5

Färgade kuvert

Fizz är en exclusiv serie som är robust och lämpar sig väldigt bra till färgade kuvert. Fizz är en serie i många färger och storlekar.

Med färgade kuvert kan du vara säker på att det du skickar sticker ut ur mängden. Det är ofta uppskattat av mottagaren när det är engagemang i paketering och även när man skickar något av lite högre kvalitet.

Vi har ett brett utbud av olika kuvert i vårt sortiment, men fizz är till för de som vill sätta lite färg på leveransen.

Förutom att använda färgade kuvert för att skicka på posten är det även en trevlig presentation till presentkort, biobiljetter, fotografi, broschyr och mycket mer.

Förutom vårt breda sortiment med all slags emballage har vi även ett eget tryckeri hos oss på Postemballage24. Det gör att vi kan erbjuda dig som kund att trycka logga eller annan information som du vill ska synas på ditt färgade kuvert.

Få mottagaren att känna sig uppskattad med ett kuvert av lite högre kvalitet.

Kontakta oss gärna för mer informationom våra färgade kuvert . Vi hjälper dig gärna att hitta de produkterna som passar just ditt ändamål bäst.

Produkter