Hem » Butiksemballage » Presentkartong

Presentkartong

Presentkartong

Presentkartonger är ett butiksemballage som är lätt att använda och som har en snygg design. Det är en uppskattad produkt av kunder då den gör det lätt att sedan ge bort som present. Oavsett om ni försluter en presentkartong i butiken eller om kunden tar med den hem är det en lättanvänd kartong som snabbt och enkelt monteras.

Till klädbutiker är det en smart lösning då kläder ofta är svårt att få en snygg paketering med presentpapper när man vill slå in dem.

Förutom presentkartonger har vi ett brett utbud av butiksemballage som gör att ni lätt kan hitta de emballage ni behöver till de varorna ni säljer. För de företag som vill profilera sig har vi även ett eget tryckeri där vi kan skapa unika emballage med loggor med mera. Vi har då många andra emballage som går att välja att få tryckt. Det är inte bara en snygg detalj att trycka sin logga, det är också ett sätt att marknadsföra sitt varumärke.

Vi hjälper er även gärna att hitta de emballage som skulle passa er verksamhet utöver presentkartonger. I vårt breda utbud har vi även många smarta varianter av emballage som är bra för de som även har en webbaserad verksamhet.

Produkter