Arofol vit

Arofol vit

Luftbubbelpåse

När du vill skicka något skyddat är en luftbubbelpåse ett bra och säkert alternativ. Med sin vaddering kommer den att ge ett bra skydd. Att skydda det man skickar är viktigt då det annars lätt uppstår skador under frakten.

I vårt breda utbud har vi många olika varianter av emballage och en av våra populära produkter är just luftbubbelpåsen. I vårt breda utbud har vi allt från butiksemballage till bokomslag. Vi har med andra ord det mesta du behöver när du söker emballage av olika slag.

Vi har flera olika varianter av bubbelpåsar för att du ska hitta något som passar till det du vill skicka. Vi kan även erbjuda bubbelpåsar i många olika storlekar.Vi hjälper dig även gärna för att du lätt ska hitta det du söker i vårt sortiment.

Har du ett företag och vill profilera dig när du skickar till dina kunder. Vi har flera produkter som vi kan trycka företagets logga eller annan information på, som du kan tänkas vilja förmedla på ditt emballage.

Som företag inger det även en proffessionalism gentemot sina kunder att skicka deras varor skyddat i ett emballage avsett för just de varorna.

Våra luftbubbelpåsar är det perfekta valet för dig som är mån om att det som skickas ska komma fram skyddat. Vi på Postemballage24 har smidiga och anpassade emballagelösningar som är lätta att använda och som kommer att skydda dina varor under leveransen. Med våra produkter behöver du inte oroa dig för frakten. Våra produkter klarar jobbet.